Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Towe uppdaterar om fritiden i Oslo

Nu har vi bott i Norge i ca 10 månader och börjar komma in i den norska vardagen. Jag, Towe, har bl.a. gått med i ett korps. Det heter Torshov Janitsjarorkester och består av ca 25 glada amatörer. Vi övar varje måndag mellan 18:30-21:30 i Lilleborg skole på Torshov. Det är stadsdelen norr om Grünerløkka, tar ca 7 minuter med trikken. Just nu repar vi för en filmkonsert vi ska i 14 mars. Det blir en blandning av team songs från stora hollywood hits och lite mindre kända italienska kärleks sagor. Gå in på www.tjo.no om ni vill veta mer!

På tisdagar har Svenska kyrkan veckomässa i Taizéton som jag har gått på de senaste tre veckorna. Det är en trevlig avkoppling mitt i veckan. Nästan lite meditation med mycket sång.

I morgon ska vi gå på bio, vi ska se Quantum of solace. Det ska bli kul. Det räknas väl inte direkt som en hobby, men det ska bli kul ändå...

En annan sak som 50% av vår familj är väldigt glad över är Djurgårdens vinst mot Modo i dag med 7-0, den andra halvan säger sig vara likgiltig. (Klockan slår, klockan slår!)

  


Ps. Vi har lagt upp fler bilder på lägenheten i inlägget "Vår lägenhet".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0