Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Påskmiddag med anka som huvudattraktion

 
Ankan fylls med äpple och gnids in med salt och peppar

Den läggs därefter på en bädd av brysselkol, äpplen, morötter i en lergryta. Häll över saften från en citron och en halv flaska rödvin. Inre kärnan skall nå mellan 65-68 grader när den är klar. För att ge ankan lite mer färg kan locket tas av sista kvarten.
 
Finporslinet fick komma fram denna helg.
  
Enligt klassisk tradition(eller nåt) är det mannen i huset som skär upp köttet och så även denna gång.

Kommentarer
Postat av: johanna

Vilket fint påskbord, det ser ut som om ni hade det trevligt :)

2009-04-15 @ 22:31:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0