Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Förberedelser

Två dagar kvar.... Vi är nu helt klara med alla förberedelser och vet inte riktigt vad vi ska ta oss till med den tid som är kvar. Vi har köpt ryggsäckar, vandrarkängor och kamera. Vi har varit och vaccinerat oss, skaffat en förstahjälpen-väska och fyllt på med allehanda mediciner. Vi har införskaffat tygmärken med svenska flaggan och sytt fast dem i våra ryggsäckar. Vi har smörjt in våra kängor med skyddande fett. Vi har skaffat kartor och skrivit ut alla viktiga dokument. Micke har skaffat internationellt körkort för beach buggy-körning. Vi har tvättat kläder och städat i lägenheten så det är fint när vi kommer hem. Vi har skaffat oss snygga djungelhattar med myggnät. Vi har avbeställt månadskorten till trikken. Vi har skaffat reseförsäkring och ordnat med räkningar som kommer att komma under tiden vi är borta. Vi har skaffat adresser till vykortsskrivning och registerat mailadresser i Resedagboken. Vi har hunnit upptäcka att Towes kängor var trasiga och skaffat nya. Det har varit bråda tider...

Ikväll ska Towe ha en ny Juletre-spelning med korpset och Micke ska på restaurang med cheferna på jobbet så det känns ju skönt att allt är klart. I morgon ska vi tömma kylskåpet och frosta ur frysfacket.

På lördag åker vi.

  
Systuga. Vi bestämde att vi inte fick börja packa förrän tygmärkerna var påsydda. Så det gjorde vi så fort vi kom hem från julferien.

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej på er. Glädjs med er. hoppas ni nu får en fantastisk resa med många härliga överraskningar.Många varma kramar Karin. Givetvis önskar Stefan er detsamma.

2009-01-15 @ 20:45:06
Postat av: Anonym

Ärligt med Brasilien!!! Hoppas att resan går bra, ska följa er på resedagboken. Måste ju försöka ta mig upp till Oslo och hälsa på er... Håller tummarna att jag lyckas få till något hål i mitt fullproppade vårschema. Hoppas resan blir jättebra!! Kramar

2009-01-16 @ 16:59:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0