Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Första och andra rundan!

Igår åkte vi till Grini GK och gick en runda golf. Det gick ganska bra för oss båda. Micke hade ju varit ute i veckan och övat lite med arbetskollegorna och han fick idag 13 poäng vilket är första delmålet för officiellt handikap här i Norge. Han spelade riktigt bra och fick in ett par riktigt fina fullträffar. Bland annat ett slag som var som tagen ur handboken. Den gick i perfekt vinkel och man såg hur den accelererade efter han och bara steg högre och längre. En pitch som var riktigt fin kommer vi också ihåg. Den landade inom 1 meter från flagg och var lätt att putta i för handikapets par. Nice!

För Towe var det premiärrundan. Det kändes bra och det ser positivt ut för framtiden. Hade som målsättning att mjuka upp kroppen lite, känna på slagen, bli bekant med klubborna igen osv. Så det gjorde inte så mycket att det inte blev så mycket poäng. Är fortfarande ganska ojämn men de slagen som blev bra såg riktigt bra ut. Det blev ganska många bollar som blev toppade och en hel del som inte lämnade marken överhuvudtaget. Putta på fairway... hm :)

Vi hade ialla fall tur med vädret. Det var blå himmel och solsken. Det blåste en del i början men vi märkte inte av det så mycket.

Nästa runda blir förhoppningsvis på onsdag!

KRAM

Kommentarer
Postat av: Anonym

(Red. anm. nästa runda blir torsdag 17:30)



Vi hoppas också få spela på Roslagen tillsammans med Stefan på söndag, men vi aväntar väderrapport. Onödigt att släpa med klubborna om vädret blir helkass...

2009-06-16 @ 22:41:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0