Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Filmkonsert

I lördags hade Tjo filmkonsert i Sagene festivitetshus. Vi spelade ett antal stycken hämtade från kända filmer. Det var bl.a. Hairspray, Top Gun, Indiana Jones och ett medly från Disney-filmer. Vi hade bjudit in två gäst korps som spelade några stycken var. Det var bl.a. Bestum Stadskorps som spelade ett Astrid Lindgren-medly. Då kände vi oss lite patriotiska... :)

Konserten gick bra, det var ganska mycket folk som kom och lyssnade och det var en bra stämning. Micke fick hjälpa till med att stå i baren och sälja dricka, våfflor och korv under föreställningen.

Efter konserten var det fest för publik och deltagare. Det var ett litet musikquiz och eftersom vi är så bra på quiz så gjorde vi vårt bästa för att vinna. Vi kom tvåa men det beror mest på att man var tvungen att springa fram och sätta sig på en stol när man kunde svaret, och vårt lag satt lite illa till...

Festen fortsatte med dans och musik i vanlig ordning.

Morgonen därpå tog vi det lugnt, såg på nyhetsmorgon och åt frukost framför tvn. Vi tillbringade dagen i soffan, Towe läste sista Harry Potterboken igen och Micke spelade tv-spel. På kvällen gick vi på Mucho Mas. Mumms!

Vi hade också skypekonferans med Lund och Madde för att planera en liten resa till Wales under Kristi himmelfärdshelgen. Det ska bli kul!

Hoppas ni får en trevlig vecka!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0