Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Wales!

Ikväll flyger vi till London för att i morgon bila till Wales med Lund och Madde. Det ska bli jätteskoj!! Vi möter dem i kväll i London på hotellet vi ska sova på. Sen hade vi tänkt att gå en ölrunda som vi blivit tipsade om av en väldigt trevlig internettsida: Dick Whittington Ale Trale. Dricker man fem pint på någon av pubarna utmarkerad på kartan får man en cool t-shirt! :) Vi tar den som heter "Westminster to Piccadilly" för då hoppas vi få se lite av de sevärdheter man antas se när man är i London.

I morgon har vi hyrt en bil. Vi har inga direkta planer för vad vi ska se eller var vi ska bo. Tänkte bara åka runt och se så mycket vi hinner. Har skrivit ut några kartor och information om roliga saker man kan se eller göra i Wales.

Åker hem igen på söndag.

Ska försöka hålla er uppdaterade! :)

Ha en trevlig Kristi himmelfärdshelg allihopa!
KRAM

Kommentarer
Postat av: Eleonora Peter

Hello sweetharts. Hope you had a nice weekend in Wales Welkom back to Oslo Vår helg har varit lung o skön Vi har mest pysslat i trägården varit o köpt lite nya plantor Nästa helg ska vi t Böda m Hå o Lo i hyrd stuga Vi börjar räkna ner f vår resa d 13e Ha en bra vecka Sköt om er Puss kram t er båda Mamma E Pappa P

2009-05-24 @ 21:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0