Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

En perfekt dag

Denna helgen har varit riktigt underbar, fint väder och trevligt sällskap! Det började med att Towe åkte en sväng hem till Hanne på lördagen och hälsade på lille Olav. På kvällen lagade vi god mat och myste framför tv:n.

På lördagen gick vi upp ganska tidigt för att förbereda årets första (för Towe) och andra (för Micke) golfrunda. Vi gick ut 12:30, så vi hade en lugn morgon med förberedelser och sen uppvärmning på golfklubben. När vi kom hem var Towe helt slut så hon var tvungen att vila lite innan det var dags för grillning på uteplatsen. Kvällen avslutades med filmen Alexander på tv.

Så kommer vi till idag. Den perfekta dagen. En ledig måndag. Våra väckaklockor ringde som vanligt men vi insåg snabbt att vi kunde somna om, lycka! Ca tre timmar senare gick vi upp, Micke började förbereda frukosten och Towe låg och mornade sig lite. Sen gick vi ut till uteplatsen för att tillaga frukosten, English breakfast. Efter frukosten rensade vi upp lite runt uteplatsen och i rabatten och när vi var färdiga med det var det dags för lite vila. Towe tog ut några filtar och kuddar och gjorde en läshörna i skuggan under körsbärsträdet. Där låg vi en stund och lyssnade på musik och läste en spännande bok.

Klockan 12 gick vi in och gjorde oss i ordning för en ny runda på golfbanan. Vi var på plats kvart över ett, vi skulle gå ut kl 14, så vi hade god tid att äta lite och värma upp. De som skulle spela med oss kom inte, så vi fick gå själva vilket var riktigt kul. Vi tyckte båda att det gick riktigt bra. När vi kom hem var det ny grillning på uteplatsen. Kvällen avslutades med en dokumentär om de farligaste flygplatserna i världen (och lite blogg-pyssel).

I morgon är det dags att jobba igen, och väderprognosen säger att det ska börja regna igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0