Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

SM-final i Amerikansk fotbollStockholm mötte Karlstad i årets SM-final och vann med 24-22. Mycket jämt och spännande!

Elvelangs


Kirkegårdsgata i september


Fler blommor!

Har lagt upp fler bilder på blomsterbuketterna Micke fått under Blomstertid-inlägget.

Lördag

Idag var vi tillbaka till Lovisenberg sykehus för att ta bort stygnen. Det tog lite tid att hitta en sjuksköterska som kunde ta bort stygnen då de tydligen var lite komplicerade. Tillslut fann de en sköterska som kunde och medan Micke var iväg att få dem borttagna titta Towe i årets IKEA-katalog. Massor av inspiration!


Paket!

Towe beställde några böcker förra fredagen och idag kom de! Ska bli riktigt kul att få läsa lite fantasy i höst! Det blev del 10, 11, 12, 13 och 14 i Sanningens svärd av Terry Goodkind och del 8 i Jarastavens vandring av Saga Borg. Sen beställdes lite kurslitteratur för MKB-kursen! :)

Hemma!

Micke kom äntligen hem igår! Underbart!


Inside photosWales, del 2

Här kommer lite fler bilder från Wales (och lite från London).


Blomstertid

Tack alla som skickat blommor till Micke!

Tack till Angelika, Eleonora, Peter, Johanna, Peter, Oliver, Karin, Stefan, Barbro, Vicki, Ola, Bror, Liv, Hanne, Frede, vännerna i STAFF, och kollegorna på Coor!

(Har inte hunnit fotografera alla buketter än...)


Besökstid 


Micke har flyttats till Lovisenberg sykehus för att minska ner på medicinerna och se om han behöver någon form av rehabilitering för att så småningom komma hem!


Uppdatering om Micke

Som de flesta vet eller hört har Micke legat på sjukhus ett par dagar. För ungefär tre veckor sedan upptäcktes att han haft en tumör i hjärnan. Läkaren trodde ganska snart att det rörde sig om en godartad tumör och det blev bestämt operation 31 augusti (i måndags). Operationen gick mycket bra och läkaren sa att de fick bort allt och att de troligen hade rätt om att det var en godartad tumör. De ska dock sända den på analys och få 100% svar om ca en vecka. Precis efter operationen låg han på postoperativen där de höll noga koll på honom så det inte skulle inträffa några komplikationer. I dag fick han flytta till den vanliga nevrologiska avdelningen eftersom alla värden var stabila. Han har återhämtat sig bra efter operationen och läkarna är väldigt nöjda med hans utveckling. Han är sig precis lik, pratar och skämtar och blir irriterad på de som stör honom, kudden som är obekväm och täcket som är för varm. Däremot är han fortfarande väldigt trött efter operationen. Han har hittills bara ätit soppa men bad om detta redan samma dag som operationen. I morgon hoppas han att han kan få vanlig mat. Idag när vi var hos honom på eftermiddagen var han riktigt pigg. Han hade ögonen öppna och log nästan hela tiden. Kinderna var inte alls lika bleka som tidgare heller. Det ser mycket positivt ut.

Nu är de första kritiska dagarna för komplikationer efter operationen över och det verkar som att han nu kan konsentrera sig på rehabiliteringen.

Han är väldigt glad att så många tänkt på honom och han tackar för alla hälsningar och sms. Han har ännu inte satt igång sin egen mobil och det kan nog dröja ett par dagar till innan han orkar titta på den. Är det något ni vill hälsa honom kan ni antingen skriva här eller smsa till mig. (om ni inte förväntar er svar kan ni smsa direkt till Micke)

Kram
Towe

RSS 2.0