Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Till Stockholm i helgen!

Om några timmar ska vi åka till Stockholm. Micke flyger med Norwegian kl 18:30 och Towe med SAS kl 21. Det beror på att Micke åker till Stockholm på uppdrag av SAFF medan Towe åker "själv". Vi ska fira mormor B som fyller 80 år. Själva födelsedagen är på måndag men kalaset blir nu på lördag. Fördrink och mingel hemma hos mor och far och sedan restaurangbesök. Ska bli trevligt.

Har dessvärre glömt att packa ner kameran så vi får se om vi kan sno några bilder från syster eller liknande för att dokumentera vad som skett! :)

KRAM

IKEA

Igår var vi på IKEA efter jobbet. Vi inhandlade ett matbord, fyra stolar (+ 2 klappstolar), nytt överdrag till soffan, en Billy-bokhylla till sovrummet och en lergryta. Det blev otroligt bra med matbordet. Svart och stilrent. Ska ta bilder ikväll och lägga upp om jag hinner. :)

Nu är det bara att komma på besök så bjuder vi på en god middag vid vårt nya matbord! ;)

Puss

Möblerat om

Igår möbleade vi om i vardagsrummet. Det började med att vi funderade på hur vi ska få till att bjuda in fler än en person på middag innan balkongsäsongen börjar. Det slutade med att vi fick det otroligt mysigt i tv-hörnet men löste väl inte matplatser helt... Har iallafall utrymme för att ta in balkongbordet. Bilder på det fina kommer snart!  :)


Till helgen fyller mormor B 80år. Då ska vi till Stockholm och fira. Ska bli skoj med lite partaj!

Kram


Filmkonsert

I lördags hade Tjo filmkonsert i Sagene festivitetshus. Vi spelade ett antal stycken hämtade från kända filmer. Det var bl.a. Hairspray, Top Gun, Indiana Jones och ett medly från Disney-filmer. Vi hade bjudit in två gäst korps som spelade några stycken var. Det var bl.a. Bestum Stadskorps som spelade ett Astrid Lindgren-medly. Då kände vi oss lite patriotiska... :)

Konserten gick bra, det var ganska mycket folk som kom och lyssnade och det var en bra stämning. Micke fick hjälpa till med att stå i baren och sälja dricka, våfflor och korv under föreställningen.

Efter konserten var det fest för publik och deltagare. Det var ett litet musikquiz och eftersom vi är så bra på quiz så gjorde vi vårt bästa för att vinna. Vi kom tvåa men det beror mest på att man var tvungen att springa fram och sätta sig på en stol när man kunde svaret, och vårt lag satt lite illa till...

Festen fortsatte med dans och musik i vanlig ordning.

Morgonen därpå tog vi det lugnt, såg på nyhetsmorgon och åt frukost framför tvn. Vi tillbringade dagen i soffan, Towe läste sista Harry Potterboken igen och Micke spelade tv-spel. På kvällen gick vi på Mucho Mas. Mumms!

Vi hade också skypekonferans med Lund och Madde för att planera en liten resa till Wales under Kristi himmelfärdshelgen. Det ska bli kul!

Hoppas ni får en trevlig vecka!
KRAM

Gratulerer med dagen syster!

I dag fyller Johanna 22 år.

Hurra for deg som fyller ditt år,
ja deg vil vi gratulere.
Alle i ring omkring deg vi står,
og se nå vil vi marsjere.
Bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse for deg med hopp og sprett og spring.
Ønske deg av hjertet alle gode ting,
og si meg så hva vil du mere?
Gratulerer!

Puss och Kram till Lillstrumpa!

Hey everybody we're back again...

Ja då var man hemma i Norge igen. Kallt och fullt med snö.

Vi ska försöka att komma tillbaka i vardagen även här på bloggen med uppdateringar så snart som möjligt. Den här veckan är det mycket att göra, Towe ska jobba över några timmar i dag och på torsdag och Micke ska på kurs samt har flera möten på kvällstid.

Till helgen är det Filmkonsert med Tjo med efterföljande fest. Det ska bli skoj!

Hoppas ni har tålamod med den bristfällande dokumentationen. :) Ser att det är några stycken som tappert har varit inne på sidan. Tack till Er!

Puss och kram

RSS 2.0