Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Balkongen

Några bilder från vår "nya" balkong... (Tagna i helgen med kameran!!! Bilder från Wales kommer snart...)



Ligger lite lågt

Det har varit dåligt med uppdateringar här. Det beror på flera orsaker.

Nu har i vart fall kameran kommit! Helt underbart! Batterierna har legat på laddning i helgen så nu är den redo att användas igen. Ska ladda upp bilderna från Wales och lägga upp de bästa här :) Skicka några till Madde och Christoffer...

Mickes famlij var på besök i helgen, det var mycket trevligt. Mucho Mas på fredagen, lååång promenad runt Oslo på lördagen och homedelivery från Spice på kvällen. Peter fyllde år på söndagen så vi bakade en tårta till honom på lördagkväll och firade med presenter. De åkte vid halv elva söndag morgon.

Vi låg i soffan resten av dagen och så på VM, the Hills och åt lite för mycke godis. Blev Dollys pizza på kvällen.

Lugn och skön helg och en ny vecka framför oss. Förvänta er inte så mycket uppdateringar den närmsta tiden. Vi har mycket att göra och att tänka på, men förhoppningsvis kommer det några bilder då och då! :)

Kram

Äntligen helg

I helgen ska vi ta det så lugnt det bara går! Har fortfarande inte riktigt hämtat oss från Stockholmsturen... Om vädret tillåter kanske vi hittar på något skoj utomhus, annars ligger vi nog bara i soffan och glor på tv! Underbart ju! På söndag ska vi i alla fall se på Friidrotts VM på TV4. Ser fram emot åtminstone några nya världsrekord.

I dag är det sol men lite kallt i Oslo. Det är höst i luften. Tankarna går till första dagen i skolan, raggsockor, tweedkjolar, nya lackskor och pyssel från Panduro. Promenader i skogen med gula löv på marken. Towe saknar Biogeo lite grann... Snart är det dags att återigen plocka fram alla stickade tröjor och beställa nya halsdukar från Johanna ;)

Tipsar om bloglovin.com där man kan hitta alla världens bloggar och premunera på dem man gillar som en liten tidning. Perfekt att ha ett par stycken i en trevlig blandning av mode, mat, resor, inredning, livåskådning, folk man känner och helt anonyma. Blir som en ny tidning varje dag!

Mina favoriter är: Mango, Foki, SMÄM, Green Wedding Shoes, Sweetholycrap, Sweetnothing, A pair of black wedges, Bohemica, Stylesighting, Room & Service, Husmusen.

Vissa för att bilderna ofta är fina, andra för at de som skriver ofta skriver roliga saker eller för att de ger en trevlig känsla. Sen läser jag några bloggar av folk jag faktiskt känner... Regina, Camilla, Agnes, Emma, Sara, Nathalie, Lina.

Man kan bl.a. prenumerera på oss där... ;) ;)

Ut i solen ni som inte jobbar! Resten önskar jag en trevlig avslutning på jobbveckan!

Kram
//Towe

Sol!

Idag är det sol i Oslo!! Underbart väder! Igår åskade det och blixtrade. Mysigt! :)

Nästa helg kommer kameran! Oj vad vi ska fotografera, det kan jag lova!


XOXOXO

//Towe

Spontantur till Stockholm

I helgen var vi i Stockholm på en spontantur. Micke fick idén i torsdagskväll och vi bokade en hyrbil och åkte efter jobbet på fredagen. I första hand var det för att Micke ville se derbyt mellan Djurgården och Hammarby. Vi passade på att överraska Towes föräldrar. Vi njöt av det varma vädret och lallade runt. På lördagen gick vi lite på stan, åkte ut på Djurgården och åt lunch på blåporten. Sen ut till skrubba på kvällen för att grilla. Micke var på Am.fotbollsmatchen mellan DIF och STU och skrev ett hyllat referat! På söndagen träffade Towe Emilia och Micke laddade inför matchen. Kl 15 åkte vi ut till Råsunda. Stefan, Karin, Peter och Johanna var med. Matchen i sig var ganska tråkig, inget av lagen var speciellt bra och det var lite avslaget. Stämmningen var dock på topp och DIF gjorde ett väldigt gulligt tifo! Hammarby vann på att Djurgården gjorde självmål.

Efter matchen åkte vi direkt hem mot Oslo. Vi stannade på vägen i Västerås och åt pizza och kebab på ett litet ställe strax utanför centrum. Det var gott. Micke fick ett telefonsamtal från någon som hade läst matchreferatet från DIF-STU matchen och tyckte det var riktigt bra skrivet!

Vi kom in till Oslo vid 1-tiden och så tog vi en taxi hem från AVIS kontor. Stupade i sängen och somnade på engång! Åh så skönt att få sova!! Vaknade dock av väckarklockan vid 6,30... Längtar till helgen så att vi får sova läääänge på morgonen! Blir nog tidigt i kväll!

I Oslo regnar det idag (vilket inte gör att man känner sig piggare).

Ha en trevlig vecka allihop!
KRAM

Regnet bara öser ner...

I går var vi dygnsura. I dag är vi "bara" lite fuktiga. Det är duggregn som liksom aldrig kommer ner till marken. Det är som att gå genom ett drapperi av vattendroppar. Man kan inte direkt säga att man blir blöt men man är inte torr heller. Känner sig lite fånig när man har paraply men utan det ser man nästa svettig ut...

I går kväll åt vi varm smörgåstårta. Det är också hemskt gott! Mums!

Ikväll ska Towe på styrelsemöte med korpset. Spännande. 

Hoppas det är sol där ni är... :)
KRAM 

Lugn helg

Helgen var lugn och trevlig. Vi åt gott på fredagen, bakad potatis med röror. På lördagen åkte Micke och golfade tidigt tillsammans med domarkollegan Bård. Towe sov ut och pysslade lite med bröllopsplanering och gick en liten promenad i solen. På kvällen gjorde vi smörgåstårta! Det var supergott!

På söndagen tog vi det väldigt lugnt. Lämnade inte lägenheten på hela dagen! Slappade i soffan, kollade på lite sport (friidrott och sommar-skidskytte), fixade med lite wedding-plans, surfade på datorn osv. Åt rester av smörgåstårtan när den stått och saftat till sig. Mums! På kvällen beställde vi hemkörning från Dollys. 

Vi har inget speciellt inplanerat i veckan. Vi får se om det blir lite bättre väder så åker vi nog och golfar lite. Kanske slår några bollar på en drivingranch vi fått nys om. 


Ha en trevlig vecka!  

RSS 2.0