Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Kronprinsessans bröllop

Idag har jag tittat på sändningarna från kronprinsessan Victorias bröllop med Daniel. Det var mycket vackert och kärleken syntes tydligt!

Vi firade med lite av bröllopschokladen. Den var väldigt god.
Kom så klart att tänka på vårt bröllop :) Det var en undebar dag! Här kommer bilder på min klänning och på min mormors klänning. Snart är det systers tur! Det ser jag verkligen fram emot!
//Towe

Vacker musik i paviljongen på Karl JohanPå väg in till byn...TJO hade avslutning i tisdags. Vi spelade konsert i paviljongen på Karl Johan. Det var en hel del som stannade upp och lyssnade. Sen gick vi till uteserveringen och åt middag. Det var trevligt och det ska bli lite skönt med sommarlov... :)

//Towe


Fashion show

Gina och jag var igår på shoppingkväll och modeshow på Guess. Vi hittade en del snygga väskor och skor men det blev inget inhandlat... De hade en del fina kläder också men i och med att det var så mycket folk i den lilla butiken var det inte läge att kolla runt så noga. Det var i alla fall väldigt kul och helt klart ett bra sätt att spendera torsdagskvällen på!


(lite svårt att fotografera själva showen då de gick så fort...)

//Towe

Underbara helg


I helgen var mamma K på besök tillsammans med en vännina. Vi grillade, solade på bryggan, åt på uteservering, lyssnade på musikkfest Oslo och hade det mycket trevligt. Vädret har varit perfekt och helgen har känts lång som en vecka. Perfekt!

Micke har haft sommarfest med jobbet och dömt i Trondheim, så jag tror inte att hans helg har varit lika rofull som min... Nu är det ialla fall en ny vecka och vi hoppas att det fina vädret håller i sig!

På väg hem från jobbet...

Igår jobbade jag över en timme och när jag gick av busstationen möttes jag av detta! Underbart att bo vid vattnet!//Towe

Ute i solen


Paus ute i solen med en god bok! :)

RSS 2.0