Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Semester i fjällen



Förra veckan var vi i Storghogna tillsammans med Karin & Stefan. Det var kallt men riktigt mysigt! Stugan var underbar och det var inte så mycket folk i backarna.

Lördag vs Söndag


Igår snöade det större delen av dagen och man såg inte så mycket utanför fönstret. Idag är det uppehåll men fortfarande mulet. Micke är på dommarkurs i helgen och Towe har plockat i lägenheten. Ikväll ska vi på date!

Solnedgång


Det är svårt att fånga solnedgångar på bild. Denna blev lite mörk, men de andra bilderna blev så suddiga! Fint var det i alla fall!


Den här bilden visar ungefär hur ljus det faktiskt var...

Vacker tavla i det nya hemmet


Tavlan har mor K målat med akvarell. Tulpanerna fick vi också när hon var på besök i helgen.

Semlor i Norge



Idag åt jag årets första semla! Såg igår att de skulle sälja "Fastelavnsbolle" på Deli de Luca denna vecka. Blev jätteglad. Men det är inte riktigt samma sak som semlorna hemma i Sverige. Först och främst var det ingen mandelmassa och "grädden" var mer som glass. Det var gott, men inte samma sak.

//Towe

Nu är mamma här!

Nu har mamma kommit till Oslo! :) Hon har varit och hämta nycklar på jobbet för att komma in i lägenheten. Längtar tills jag slutar så jag kan åka hem och visa henne allt! I morgon är jag ledig, använder mig av fridagen man får i förbindelse med flytt. Då ska vi pyssla i lägenheten och bara umgås.

(igår var jag och tränade på SATS, har träningsverk idag... härligt!)

//Towe

Inspirationsbilder från Kap Verde



Snöyra


Nytt snökaos i Oslo. Skönt att det inte är riktigt lika kallt som i december/januari. Ikväll kommer mannen hem igen (har varit i Sthlm på kurs sen i måndags) och i morgon kommer mor K på besök!

Nya lägenheten

Nu är vi inflyttade och vi håller på att packa upp för fullt! Allt fler saker hamnar på plats varje dag och det ska nog inte dröja länge innan allt är så som vi vill ha det.


Frukost i det nya hemmet


Två utsiktsbilder från balkongen

RSS 2.0