Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Sötnosen!


Linnea 22 juni 2011

I morse föddes Linnea. Dotter till Johanna och Peter. Lillasyster till Oliver.

Stolt moster och morbror sänder en varm kram till hela familjen!


Biodate

Igår var vi på biodate och såg Pirates of the Caribbean 4 i 3D. Den var riktigt bra och vi kan båda rekomendera den!Innan filmen var vi på en restaurang som heter Lipp, den kan vi inte rekomendera. Personalen verkade lite efter (...) och maten smakade mer som den man får på ett gatukök. Micke beställde en hamburgertallrik och Towe fish'n'chips (som serverades som en fiskburgare med hamburgerdressing). För att väga upp dette fiasko gick vi till Ben and Jerrys cafe på Karl Johan. Mumma!!


Ben and Jerry's

Valborg


Så här såg vi ut när vi firade valborg. Vi grillade och sjöng "vintern rasat" iklädda våra studentmössor. Grannen som också är från Sverige gick och hämtade sin studentmössa hon med när hon såg att vi hade på oss våra! :)


LinsraguEn helg för ett par veckor sedan var jag ensam hemma, då passade jag på att laga en smarrig linsragu. Det var massvis av ingredienser, bara färska så klart, oh resultatet blev perfekt! Har lovat Johanna att jag ska bjuda på denna nästa gång hon kommer och hälsar på!

En perfekt dag

Denna helgen har varit riktigt underbar, fint väder och trevligt sällskap! Det började med att Towe åkte en sväng hem till Hanne på lördagen och hälsade på lille Olav. På kvällen lagade vi god mat och myste framför tv:n.

På lördagen gick vi upp ganska tidigt för att förbereda årets första (för Towe) och andra (för Micke) golfrunda. Vi gick ut 12:30, så vi hade en lugn morgon med förberedelser och sen uppvärmning på golfklubben. När vi kom hem var Towe helt slut så hon var tvungen att vila lite innan det var dags för grillning på uteplatsen. Kvällen avslutades med filmen Alexander på tv.

Så kommer vi till idag. Den perfekta dagen. En ledig måndag. Våra väckaklockor ringde som vanligt men vi insåg snabbt att vi kunde somna om, lycka! Ca tre timmar senare gick vi upp, Micke började förbereda frukosten och Towe låg och mornade sig lite. Sen gick vi ut till uteplatsen för att tillaga frukosten, English breakfast. Efter frukosten rensade vi upp lite runt uteplatsen och i rabatten och när vi var färdiga med det var det dags för lite vila. Towe tog ut några filtar och kuddar och gjorde en läshörna i skuggan under körsbärsträdet. Där låg vi en stund och lyssnade på musik och läste en spännande bok.

Klockan 12 gick vi in och gjorde oss i ordning för en ny runda på golfbanan. Vi var på plats kvart över ett, vi skulle gå ut kl 14, så vi hade god tid att äta lite och värma upp. De som skulle spela med oss kom inte, så vi fick gå själva vilket var riktigt kul. Vi tyckte båda att det gick riktigt bra. När vi kom hem var det ny grillning på uteplatsen. Kvällen avslutades med en dokumentär om de farligaste flygplatserna i världen (och lite blogg-pyssel).

I morgon är det dags att jobba igen, och väderprognosen säger att det ska börja regna igen...

Ny header

Dags för en ny header igen. Denna gången blir det en klassisk bloggheader med jordiga toner. Hoppas ni ska gilla den! :)

RSS 2.0