Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

God påske!

I dag jobbar vi halvdag i Norge (men inte stackars Micke, för hans jobb har inte den avtalen) och så är vi lediga i morgon. Då drar alla norrmänn till Sverige på harry-tur till Strömstad, eller på hyttetur upp i fjället. Oavsett blir Oslo tomt, bara vi utlänningar kvar som inte förstår sig på de norska påsktraditionerna.

Vi väntar istället besök från föräldrar och svärföräldrar. De kommer i morgon och på fredag. Lite norska ska vi ändå vara och tillaga lamm till påskmiddagen.


Påske-gotteri

Söndagspromenad


Snart!


Snön har börjat smälta i trädgården...


Tågolycka i Oslo

Idag skenade ett godståg och kraschade ner i hamnområdet strax utan för Oslo sentralstasjon. Det hände någon kilometer från där vi bor, men det är ingen fara med oss. Så ni behöver inte vara oroliga! Vi var båda på jobbet när det hände och inga bostadsområden ska vara drabbade. Det var dock en ganska hemsk olycka för de som var inblandade...


En sjöman trotsar havets vågor...

...eller is i det här fallet.Det tog honom ca 1 timme att korsa viken men årets första tur är avklarad! I morse stod båten vid sin brygga igen.

Shopping på Kosta Outlet


När vi var i Nybro i helgen åkte vi ut til Kosta oulet med Isolde och hennes föräldrar. Vi köpte lite nya kläder, husgeråd och ett par snygga skor! :) På bilden ser de lite grå ut, men de är egentligen svarta.

Besök i Nybro


Vi var i Nybro i helgen och besökte alldeles nya Isolde! Underbart söt och hur gullig som helst. Hon trivdes bra hos Micke, det kan man ju förstå! :)

Bilder från konserten med TJO och PITSJBästaste syster fyllde år i måndags!

Mailade, ringde och facebookade men glömde lägga upp ett grattis här. Det var tydligen inte så populärt... ;) ;)

Så:

GRATTIS JOHANNA!
Älskar dig!


...

Grattis!

Bröllopsdag


I måndags firade Mickes föräldrar sin 30 åriga bröllopsdag! Stort grattis till dem. Vi skickade blommor som kom fram enligt planerna! :)

Vår i luften!


Äntligen börjar man se ljuset i slutet av tunneln! Om vara några veckor är vi mitt uppe i april och då är det inte långt kvar till sommaren. Underbart!

Seminar med TJO


I helgen har jag varit på seminar med Torshov Janitsjarorkester. På lördag 13 mars är det konsert. Micke var i Sthlm lördag-söndag för att jobba med SAFFs nya hemsida.

//Towe

Sunset/sunrise


I går kväll


I morse

1 mars


Om en månad är det påsk! Oj vad tiden går fort! Dejten igår var jättemysig. Vi åt god mat och gick på bio. Micke offrade sig och vi såg en tjejfilm. Nästa gång blir det väl splatter eller krigsfilm...

Längtar till sommaren nu!

RSS 2.0