Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Resa till Nyköping

Jag åkte till Sverige i helgen för att hälsa på mormor. Hela familjen satte sig i bilen och åkte som vi gjort så många gånger förut från Stockholm till Nyköping. Det var en trevlig resa och väldigt kul att träffa mormor! Underbarste mormor!


//Towe


Johanna


Vackraste, underbaraste syster var på besök i helgen. Vi hade några fadäser med ersättningsbussarna på vår linje, men annars var det en lung helg med fint väder och promenader.

Sunnås


I förra veckan var Micke på Sunnås och fick undersökt halsen. Towe var och hälsade på på onsdagskvällen. Sunnås ligger på Nessoddtangen (Uddeuddeudden) så man måste åka båt dit. Sista bilden visar utsikten från Sunnås. Helt galet fint! Tänk om man bodde vid vattnet, då skulle man bada varje dag. Och sitta ute vid uteplatsen och mysa till vågklucket!

Reklam för TJO's nya blogg


Klicka på bilden för att se mer!

Micke dömmer


Snyggaste Micke var huvuddomare i lördags. Towe såg första halvan, sen började det regna och då åkte hon hem! :)

Vilka är ni?

Vilka är ni som läser vår blogg? Såg att vi häromdagen hade hela 17 (!!) besökare och då blir man ju lite nyfiken...


Ny jacka


Ny höstjacka från Lindex inhandlad i helgen. Supermysig med avtagbart foder som gör att den kan användas redan nu.

Bilder från Johanna och Peters bröllopDahlior i NybroSvärfar har en hel del fina dahlior i trädgården! Kunde inte låta bli att fotografera några av dem...

//Towe

O'hoj Sailor!

I helgen var vi i Nybro på sensommarfest hos våra kära vänner Madde och Christopher. Det var riktigt kul och trevligt, så kul och trevligt att vi glömde bort att fotografera... Ni får bara lita på att vi var skitsnygga och att vi hade supernice! Temat var marint så Towe hade gjort victory rolls i håret som en 40-tals sailor-pinupa.


På väg till Nybro i fredags... Micke sover inte, även om det kanske ser så ut :)


En av få bilder från festen. Micke går tipspromenaden.

Ny header!

Towe har lekt lite med bloggdesignen och gjort några nya headers, om ni har varit inne de senaste dagarna har ni kanske sett att utseendet ändrats en del. Får se hur länge det här håller sig! :)RSS 2.0