Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Ljusen i adventstid


Julen 2011


Sista gravidbilderna?

Sprudlande glad, och snart mamma
Snart, väldigt snart...

... kommer vårt älskade barn

Familjepyssel

I dag har vi haft konstnärsatelje hemma. Med hjälp av gips har vi förevigat magen. Micke är konstnären och Towe modellen.
Färdiga resultatet.
Det jobbigaste var att ligga still medan det skulle torka. De kunde inte tänkt på snabbtorkande gips till ett gravid-kit? Alla vet väl att det är det värsta som finns när man är höggravid, att vara helt still i samma ställning mer än fem minuter... Och självklart skulle AP starta ett gympa pass precis när det skulle torka.
Men fint blev det! :)

Babyshower och avslutning på jobbetIdag hade vi avslutningssamling för mig på jobbet (har dock 2 arbetsdagar kvar). AP fick massa presenter och de hade bakat två tårtor! :)

AP fick 4 bodys, 1 par byxor, 2 pyjamas, en mössa, två par strumpor, en haklapp, en skallra, ett paket blöjor och en filt (som bästa Gina har virkat alldeles själv!).

//Towe

Snö i Oslo


Bilder tagna på väg till Towes jobb. Hemma har vi inte alls lika mycket snö...

Julkalender på jobbet

På Towes jobb har vi en julkalender, idag blev mitt namn draget och jag fick välja paket.


Mums!!


Lösenord till bloggen

Från och med nästa vecka kommer vi att lösenordskydda bloggen. Vi sänder ut lösenordet till de som vi vet brukar läsa, men är det någon som vill ha det som vi inte tänkt på så är det bara att skicka ett mail/SMS eller liknande så ska vi ordna det.


Detta gör vi för att vi vill kunna lägga ut bilder på bebisen utan att hela världen ska få tillgång.


KRAM

RSS 2.0