Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Drama


En dag på Skrubba

Vi åkte till Stockholm i helgen och var bland annat ute på Skrubba och arbetade lite i trädgården. I pauserna lekte vi, åt god mat och tog årets första dopp.

Stor flicka!

I helgen var vi i Stockholm och i värmen ville Philippa dricka vatten för första gången. Hon tog tag i pappa Mickes kopp och stack ner huvudet. Så slickade hon i sig lite vatten och såg ut att gilla det. I dag har hon druckit ur sin pipmugg och det verkar gå bra. Hon blir helt exalterad när hon får dricka ur den.

Gammelfarmor på besök

Efter den lyckade dophelgen stannade gammelfarmor kvar ett par dagar för att få lite extra tid med oss, och speciellt Philippa.

Kusinlek


Dopfika (förfest)

Idag har vi haft dopfika. Dopet är i morgon men eftersom gästerna från sverige ska åka hem direkt efter dopet fick vi ha fikat idag :) Här kommer några bilder.

17. mai

Idag har det varit Norges nationaldag. Mamma Towe var med korpset och marscherade på morgonen. Sen var hela familjen hemma och såg mest på hockey hela dagen. Philippa var den enda av oss som klädde upp sig, mest för att hon sparat den klänningen för just den här dagen. 

Rulla runt

Idag rullade Philippa runt från rygg till mage två gånger. Jag missade själva rullandet båda gångerna, tittade upp och fick se min dotter på mage glad som en lärka. Hon såg så stolt ut!

Fyra månader

Idag blir bebis fyra månader! Så fort tiden går!! Nästa vecka är det dags för dop i Svenska kyrkan.

Utveckling

Lilla söt-bebisen har börjat sträcka sig ordentligt efter saker när hon ligger på mage. Även när hon ligger på rygg plockar hon upp och sträcker sig efter saker som ligger en bit bort. 

1 maj

Idag var det första maj och jag var med TJO och spelade i första majtåget. Philippa och Micke var och tittade på.

RSS 2.0