Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Spontantur till Stockholm

I helgen var vi i Stockholm på en spontantur. Micke fick idén i torsdagskväll och vi bokade en hyrbil och åkte efter jobbet på fredagen. I första hand var det för att Micke ville se derbyt mellan Djurgården och Hammarby. Vi passade på att överraska Towes föräldrar. Vi njöt av det varma vädret och lallade runt. På lördagen gick vi lite på stan, åkte ut på Djurgården och åt lunch på blåporten. Sen ut till skrubba på kvällen för att grilla. Micke var på Am.fotbollsmatchen mellan DIF och STU och skrev ett hyllat referat! På söndagen träffade Towe Emilia och Micke laddade inför matchen. Kl 15 åkte vi ut till Råsunda. Stefan, Karin, Peter och Johanna var med. Matchen i sig var ganska tråkig, inget av lagen var speciellt bra och det var lite avslaget. Stämmningen var dock på topp och DIF gjorde ett väldigt gulligt tifo! Hammarby vann på att Djurgården gjorde självmål.

Efter matchen åkte vi direkt hem mot Oslo. Vi stannade på vägen i Västerås och åt pizza och kebab på ett litet ställe strax utanför centrum. Det var gott. Micke fick ett telefonsamtal från någon som hade läst matchreferatet från DIF-STU matchen och tyckte det var riktigt bra skrivet!

Vi kom in till Oslo vid 1-tiden och så tog vi en taxi hem från AVIS kontor. Stupade i sängen och somnade på engång! Åh så skönt att få sova!! Vaknade dock av väckarklockan vid 6,30... Längtar till helgen så att vi får sova läääänge på morgonen! Blir nog tidigt i kväll!

I Oslo regnar det idag (vilket inte gör att man känner sig piggare).

Ha en trevlig vecka allihop!
KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0