Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Long time no seen!


Bild tagen i Bryn (på väg till Towes jobb)

Idag skiner solen i Oslo. Det är ganska kallt och det känns verkligen att det är december igen. I vår familj har vi lite blandade känslor inför vintern och då speciellt snön. Kylan gillar väl ingen av oss, och mörkret kunde vi gott vara utan båda två. Men snön.... Jag (Towe) älskar snön! Vill göra snöänglar och åka pulka hela dagen. Pulsa i snön med stora vinterkängor och åka skridskor med flätor i håret. Underbart. Micke vill helst gå i ide under vintermånaderna eller i ännu bättere, åka till något varmt land (Brasilien tillexempel) och komma hem lagom till juni. Kanske ta en tur till ett snöklätt fjäll för att åka lite skidor i en vecka. Högst.

Jag hoppas i alla fall på snö till julafton och nyår. Det hör liksom till. Dessutom ska vi i år fira stort på nyår och då vore det så vacker med en vit inramning. Som de flesta vet vid det här laget ska vi gifta oss på nyårsafton. Ett riktigt vinterbröllop och med tanke på att vi gifter oss i Oslo är väl chansen för snö ganska stor. Om inte annat kan vi åka upp till Holmenkollen och fjället där för att ta lite snöbilder! :)

I helgen var vi i Stockholm för traditionsenligt julbord på Tyrol med hela familjen. I år var även Mickes familj med. Det var väldigt trevligt.



I veckan ska vi titta lite på nya boenden eftersom vårt hyreskontrakt går ut 1 februari. Micke var på en visning i går och vi ska på en ny i kväll, sen har vi några fler inplanerade under veckan så vi får se om det blir något! Samtidigt ska vi försöka städa lite inför julen, eftersom vi varit upptagna nästan varje helg i november och nu i början av december också så har det inte blivit av att vi hunnit med julstädningen. Men det ska nog hinna bli klart innan julafton i alla fall! :)

Glad 1 december allihop! :)
KRAM TOWE


Kommentarer
Postat av: Nattis

Roligt att höra ifrån er igen :)

2009-12-01 @ 16:16:28
Postat av: Peter eleonora

Nu blev vi överraskade . Närbilder som hamnat här var vi inte berädda på. Håller med att det var mkt.trevligt på Tyrolen. Uppskattat att vi fick vara med och inbjudan efteråt till Karin och Stefan.Tack. Kram Mor/Eleonora, Peter hälsar.

2009-12-08 @ 14:48:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0