Start Resor Oslo Besök Brasilien Fritid Högtider Philippa Allmänt

Fjordcruise, shopping och golf

I helgen var Karin och Stefan på besök! Det var trevligt. De kom på fredag eftermiddag och vi började med ett besök på Towes jobb. Sen åkte vi hem och satt och solade en stund på balkongen (vi fick mycket beröm) och sen tog vi trikken ned till Aker brygge för att ta en fjordcruise med räkbuffe. Båten hette Johanna och det tyckte vi passade bra :)

Det var jättemysigt och räkorna var goda. Mot slutet av resan uppdagade ett gäng greker att det var en möhippa på båten se började dansa och sjunga och ha sig, vilket störde lite i den fina stämningen men vi tror att möhippan uppskattade det väldigt mycket.

På lördagen åkte Micke och Stefan ut till golfbanan tidigt på morgonen för att ta nio hål. Towe och Karin sov lite extra och tog en mysig frukost ute på balkongen för att sen gå en tur på stan. Vi sammanstrålade sedan allihop på en pub och drack lite öl/coca cola och myste i regnet :) På kvällen var det lagom uppehåll för att vi kunde grilla som planerat men vi fick äta inne.

På söndagen tog vi oss alla ut till golfbanan vid tolvtiden och Karin följde med oss andra på en nio-hålsrunda. Det regnade hela tiden och vi var ganska blöta på slutet. Vi hade med oss lite torrt ombyte så vi kunde vara torra när vi tog oss varsin våffla i klubbhuset.


När vi kom hem lagade Towe och Karin korvstroganoff och ris med en god sallad och vitlöksbröd.

Det var en mycket trevlig helg trots det halvrisiga vädret.


Nedan följer bilder från båtturen i fredags.








Kommentarer
Postat av: johanna

Är det här det nya turistpaketet som jag kan förvänta mig nästa helg? Isåfall undrar jag om man kan avboka golfen?

2009-07-20 @ 11:05:57
Postat av: Towe

Det går tyvärr inte att ändra i redan färdiga paket, men där emot kan vi skräddarsy ett paket efter dina önskemål. De paketen är dock lite dyrare än de färdiga... ;) Läntar till fredag!! Puss

2009-07-20 @ 14:45:59
URL: http://hellooslo.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken söt liten kyrka eller var det var inklämd på den lilla lilla ön :) Har föresten testat på att slå några golfbollar nu i veckan, riktigt roligt faktiskt! KRAM

2009-07-20 @ 18:04:10
Postat av: Johanna

jaha, hur höga summor pratar vi om? om det blir fasligt mkt dyrare så får jag leva med en golf helg. något skräddarsytt har jag nog inte råd med!

2009-07-20 @ 19:03:43
Postat av: Towe

Johanna: vi kan nog ordna något, du har ju lite familje rabatt;)

Anonym: Gissar att det är Nathalie som skriver, såg på bilddagboken att ni var och slog några bollar. Det är jättekul med golf!! :) Hoppas du fick mersmak...

2009-07-20 @ 21:14:59
Postat av: Towe

Just det, "kyrkan" är en restaurang som man bara kommer till via båt. Den hämtar en på bryggan när man bokat bord... Jättecoolt!

2009-07-20 @ 21:18:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0